Palvelumme

Sähköurakointi

Suoritamme S2 pätevyyden rajoissa mm. kiinteistöjen sähköhuoltoon liittyviä asennus- ja korjaustöitä sekä uudis- ja saneerauskohteiden sähköurakointia. Meillä on mainio osaaminen mm. kiinteistöjen katto- ja ulkoalueiden sulanapitojärjestelmien asennuksista ja savunpoistolaitteistojen asennuksista. 

Rakennusautomaatio

Olemme asentaneet lukuisten kiinteistöjen rakennusautomaatiojärjestelmien toimilaitteita sekä valvonnan alakeskuksia ja yksikkösäätimiä yhteistyössä eri järjestelmätoimittajien kanssa. Osaamistamme on hyödynnetty myös laite- ja järjestelmäuudistuksissa. Mielenkiintoisimpia kohteita ovat tarjonneet mm. Fidelix Oy (Kehärata-projekti, Valio R2 Riihimäki) ja Schneider Electric Finland Oy (Struxu-ympäristöjen modifioinnit) Meillä on myös RAU-pätevyys.  

Sähkölaitteistojen kuntotutkimus

Olemme pätevöityneet myös sähkölaitteistojen kuntotutkimuksiin. Sähköasennuksien kokonaisvaltainen kuntotutkimus teetetään yleensä sähkölaitteistojen muutos- korjaus ja uusimistarvetta tai asennusten turvallisuustasoa kartoitettaessa.  

Sähkösuunnittelu

Käytössämme on CADMATIC– sähkösuunnitteluohjelmisto. Vuosien saatossa olemme laatineet sähkösuunnitelmia omakotitalo- ja varastohallikohteisiin. Projektikohtaisia toteutuksia työ- ja suunnitelmapiirustuksista olemme tehneet mm.  sulanapito– ja savunpoistojärjestelmiin.